måndag, juni 2

Humiecki & Graef: Skarb

Pressmaterialet till Skarb går på löjeväckande om ett ackord byggt kring en mans dyrbara tårar. Eftersom mäns tårar såvitt jag vet inte skiljer sig kemiskt från någon annans infinner sig misstanken att det är en eufemism för en mans andra, ehm, dyrbara kroppsvätskor. Skarb luktar nämligen som Secretions Magnifiques med en stor slev extra salt, myrten och rökelse. Den skulle kunna vara en tilltalande, originellt saltig, komposition av gröna och träiga noter om det inte vore för det där fadda, metalliska, vattniga ackordet som får det att vända sig i magen på mig. Alla de andra noterna som skyler över det gör visserligen att den inte är hälften så fasaväckande som Secretions Magnifiques, bara lätt obehagligt. Om man inte reagerar så starkt instinktivt emot det som jag kan man nog uppskatta den här doften, särskilt om man är ett fan av saltstänkta dofter som Eau des Merveilles, Sel de Vetiver och Fleurs de Sel.

Bortskänkes: Nyfiken? Jag skänker bort mitt prov till den som törs testa, på villkor att du skriver en rad om vad du tyckte sedan! Dessutom min fulla flaska av Demeters Banana Flambee - Elin, kommentera igen om du fortfarande vill ha den och ge mig din postaddress!

2 kommentarer:

Rexxie sa...

Självklart vill jag testa!

Solander sa...

Hej rexxie! Provet är ditt om du mailar mig din postadress - epostadressen finns i profilen till höger. Jag antar att det är Skarb du är ute efter och inte Banana Flambée?